ЩОДЕННИК МОТОВОЛОЦЮГИ

Головна » 2011 » Жовтень » 19 » Olexa’s moto tours стартували!
Olexa’s moto tours стартували!
02:01

Так сталося, що першим клієнтом став Олександр Мірошниченко - шосейно-кільцевий гонщик, срібний призер чемпіонату України 2007 року, переможець чемпіонату України 2008 року, срібний призер чемпіонату Росії 2008 року, призер етапів чемпіонату України 2009-2010 років.


Отримавши важку травму минулого року (до речі на ендуро, а не на спортбайку), Олександр рік не мав змоги сісти в сідло мотоциклу. Тому вирішив скористатися моїми послугами, аби поєднати приємне з користним: знайомство з теренами Харківщини з позашляховою прогулянкою без фанатизму.

Був обраний формат двохденної подорожі з ночівлею на природі. Вантажівкою слугував я, Олександр отримав змогу везти лише каремати. Легкий, але обємний багаж особливо не заважав, до того ж виявився чудовим сидінням в задній стійці :)


Після підстройки органів керування та короткого періоду адаптації до 250-ки ( до цього моменту Саша мав справу лише з 600-кою) я був приємно здивований тим, на що здатен Degree у вмілих руках.

Ми мали шість годин світлового часу на здолання маршруту довжиною 160 км та установку табору. Тому зупинялися не часто, хоча й їхали досить розслабленно.


Маршрут пролягав переважно сосновими лісами вздовж течій Мжі та Сіверського Донця. На обід зупинились в Андріївці, в Савинцях запаслися продуктами на вечір та ранок. Місця запланованого табору досягли буквально за десять хвилин до заходу сонця.


Неквапливі збори після ранішньої кави Олександр урізноманітнив купанням в Донці.






Зворотній шлях подекуди співпадав з учорашнім, але при можливості варіювався.


Обідали в екзотичній  „Пяній хаті” (Коробові хутори).






Найбільше відхилення відбулося через Гомольшанські ліси та пагорби обабіч Гайдарів, аби складним рельєфом урізноманітнити маршрут.




Пробіг за два дні - 360 км. Час в дорозі приблизно шість годин на день, з зупинками на відпочинок та обід включно.
Переглядів: 1083 | Додав: olexarider | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Вадим  
0
Ну наконец то воплотилось то, что ты задумывал :)
Молодчага.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]