ЩОДЕННИК МОТОВОЛОЦЮГИ

Головна » 2010 » Лютий » 9 » 09.02.2010 David Kitson все ще в дорозі!!!
09.02.2010 David Kitson все ще в дорозі!!!
20:29
Щойно закортіло написати листів англійцям, які гостювали в мене минулого травня: http://olexarider.ucoz.ua/blog/2009-06-12-3 Емейл Саймона, який збирався повертатися додому з Владівостоку виявився мертвим, а от Девід відгуктувся, при чому через 10 хвилин!
Він все ще в дорозі. Доїхавши до Владіку відправив мотоцикла морем в Сіетл (США). З того часу він рухається на південь. Перетнув Мексіку та Центральну Америку, з Панами до Колумбії знов переправився морем. Зараз він в Еквадорі, найближчим часом вирушає в напрямку Аргентини.
На цей час подорож триває 23 000 миль, але його Yamaha XT600 почувається бадьоро. Минулого тижня він міряв компресію - вона в нормі. За весь цей час з поломок був лише репнувший задній обод, який він був змушений заварити, та заміна кількох спиць в задньому ж колесі. Девід дуже задоволений своїм мотоциклом.

Кілька світлин:

































Переглядів: 816 | Додав: olexarider | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 4
3 Ruzhinskiy  
0
Олекса, вони збирались до Магадану своїм ходом, потім один додомку до рідної Британії, а другий до Америці. Пам"ятаю, коли вечеряв з ними під Чугуєвим, я їм кажу, тіпа: "Ви шо, до Магадана, Якутск-Магадан ноу роуд!". А вони мені - "Нє, доїдемо, от наш національний кумир Обі-Ван Кенобі доїхав, чим ми гірші". Не питав, чого до Магадана не доїхали? В Монголії побували?

4 olexarider  
0
Девід вперто мовчить про казахсько-монгольсько-російську частину подорожі. Здається, там трапилися якісь негаразди. Гадаю хлопці втратили взаєморозуміння. Чесно кажучи вже в Харкові вони не виглядали командою. Побічне свідоцтво ймовірного тертя - ігнорування Девідом всіх запитань стосовно Саймона. Мовляв, з Владіку не спілкувався і спілкуватися не маю наміру.

2 olexarider  
0
Саймон їхав лише до Владіку, звідти мусив повертатися додому літаком. При зустрічі в Харкові в мене залишилось враження, що відносини в цьому дуеті незалагодилися. Судячи з того, що Девід неохоче розповідає про Саймона, так воно і сталося.

1 Serzh  
0
Ай, Дэвид, молодчина! Кругосветку почти осилил! Пожелать бы ему удачно вернуться домой! Интересно, что с Саймоном произошло?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]